Tennis- en padel training TV Frisselstein

Beste tennis- en padel liefhebbers,

Wil je (beter) leren tennissen en padellen? Bij T.V. Frisselstein kun je op een professionele en leuke wijze tennis- en padeltraining volgen.

Van beginner tot wedstrijdspeler, van jong tot oud, voor iedereen kunnen wij een passend en aantrekkelijk trainingsprogramma beschikbaar stellen. We bieden training aan voor zowel leden als niet-leden van T.V. Frisselstein. Nieuwe leden betalen een kleine extra bijdrage.  

Tenniskids
De allerkleinste kinderen (t/m 11 jaar) bieden we de kans om op de juiste manier zowel kennis met het veelzijdige tennis of padel te maken. Met aangepast spelmateriaal wordt  spelenderwijs het balgevoel en oriëntatievermogen verbeterd. Vervolgens kunnen de kinderen doorstromen naar de trainingen voor junioren.

De junioren
Kinderen van 12 jaar en ouder worden indien mogelijk ingedeeld  op leeftijd en speelniveau. Bij voldoende interesse biedt de vereniging ook de mogelijkheid aan om twee keer per week te trainen.

Senioren
Uiteraard bieden we ook voor de senioren passende trainingen aan. Je meldt jezelf aan per cyclus waarbij we je zoveel mogelijk indelen op niveau, voorkeur samenstelling groep of voorkeur aanvangstijd. Je kunt je inschrijven voor groepslessen van 3-4of 5-8 personen.

Algemene informatie
Binnen T.V. Frisselstein bieden we twee keer per jaar een serie tennistrainingen aan, in het voorjaar en in het najaar. De tennistrainingen worden verzorgd door Tennisschool Mike Martin en padeltrainingen door SimonPADEL.

Voor tennis geldt dat een cyclus voor de jeugdspelers bestaat uit 14 trainingen, waarbij de tenniskids (leeftijd t/m 11 jaar) 1 uur trainen en jeugdspelers van 12 jaar en ouder 1,5 uur trainen. Voor de senioren bestaat een cyclus uit 10 lessen van een uur.

Klik voor meer informatie op onderstaande buttons 'tennistraining' of 'padeltraining'. Mocht je aanvullende vragen hebben, stuur dan een e-mail naar [email protected] 

Met sportieve groeten,

Patrick
Trainingscoördinator
 
 
             
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 413 353 046

Clubhuis

Prins Willem Alexander Sportpark 20
5461 XL Veghel

KVK-nummer

40215312