Over TV Frisselstein, tennis- en padelvereniging

Tennis- en padelvereniging Frisselstein 

 

Tennis- en padelvereniging Frisselstein, een bloeiende en gezellige vereniging!

Frisselstein is begonnen als een kleine vereniging in de Molenstraat en uitgegroeid naar een toonaangevende vereniging aan het Prins Willem-Alexander Sportpark, waar de vereniging inmiddels al ruim 50 jaar haar domicilie heeft. De vereniging beschikt over een gezellig paviljoen met 6 gravelbanen en 5 kunstgrasbanen, allen met verlichting.

TV Frisselstein heeft zoals veel verenigingen een periode gekend van grote bloei met ongekende prestaties, maar ook een periode van teruggang als gevolg van overaanbod aan accommodaties in de nabije omgeving.

Thans heeft de vereniging een stabiele en gezonde basis met fanatieke leden, die samen wederom een aantal historische hoogtepunten in haar geschiedenis willen schrijven.

Bij TV Frisselstein bruist het van de activiteiten! Leden kunnen deelnemen aan de landelijke en regionale competities en aan allerlei interne toernooien die gedurende het gehele jaar worden georganiseerd.

Toernooien voor jong en oud, voor beginnende en gevorderde spelers, voor VUT-ters en voor gezelligheidsspelers. Zowel in de zomer als in de winter kunnen leden tennis- en padellessen volgen bij de clubtrainer.

Veel aandacht wordt gegeven aan de jeugdleden. Ook zij kunnen tennislessen volgen bij een professionele en gecertificeerde clubtrainer; De actieve jeugdcommissie organiseert diverse toernooien en in elke fase van Tenniskids activiteiten en wedstrijden om de geleerde technieken te oefenen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 413 353 046

Clubhuis

Prins Willem Alexander Sportpark 20
5461 XL Veghel

KVK-nummer

40215312