Padeltraining


Bij T.V. Frisselstein wordt padeltraining gegeven door SimonPADEL. SimonPADEL bestaat uit enthousiaste, gelicentieerde trainers. Als team gaan en staan we voor kwaliteit, plezier en betrokkenheid. Dit zie je terug in onze trainingen en in het contact met leerlingen en vrijwilligers bij de clubs. Allemaal waarden en normen die we ook binnen T.V. Frisselstein nastreven.

Door deze hoogwaardige padellessen verbeter je als speler jezelf op technisch, tactisch, mentaal en fysiek vlak. Ook voor padel geldt dat deze lessen op verschillende dagen worden gegeven, zowel overdag als ’s avonds. We bieden lessen voor beginners, maar ook voor de gevorderde spelers. Naast het verbeteren van de padel-vaardigheden, is training ook een leuke manier om andere leden van de vereniging te leren kennen!

In het voorjaar 2024 starten we in de week 9 april. Inschrijven gaat via SimonPADEL en YourPadel, klik hier voor meer informatie.

Wil je eerst een proefles proberen? Vraag deze dan aan en stuur een e

mail naar [email protected]. Vermeld hierin je naam, leeftijd, telefoonnummer en de locatie waar je een training wilt volgen. Ben je op een vaste avond in de week verhinderd, geef dit dan ook aan in je mail.  

Kosten

Doelgroep Kosten
Padellessen jeugd voorjaar 2024 € 129,-
Maak kennis met Padel jeugd voorjaar 2024 € 119,-
Maak kennis met padel Volwassenen voorjaar 2024 - 4 personen € 199,-
Maak kennis met padel Volwassenen winter 2024 - 5 personen € 174,-
Maak kennis met padel Volwassenen winter 2024 - 6 personen  € 159,-
Padellessen volwassenen voorjaar 2024 - 8 personen € 129,-
Priveles volwassenen  € 69,- per les

* Als je geen lid bent bij T.V. Frisselstein betaal je een toeslag van €40,- per cursus.

Inschrijven
Zoals hierboven vermeld, gaat inschrijven via de padellessen via SimonPADEL en YourPadel. Voor meer informatie en inschrijven klik hier. Mocht je in de tussentijd vragen hebben? Neem dan contact op met Patrick Groothuis, trainingscoördinator via [email protected]

 

             

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 413 353 046

Clubhuis

Prins Willem Alexander Sportpark 20
5461 XL Veghel

KVK-nummer

40215312