Tennistraining


Bij T.V. Frisselstein wordt tennistraining gegeven door Tennisschool Mike Martin. Er wordt op verschillende dagen les gegeven, zowel overdag als ’s avonds. We bieden lessen voor beginners, maar ook voor de gevorderde spelers. Het is een goede en slimme keuze om training te volgen om je tennisspel te verbeteren. Daarnaast is het ook een leuke manier om andere leden van de vereniging te leren kennen!

Onze lessen starten zowel in het voor- als najaar en een cyclus bestaat voor de jeugd uit 14-16 lessen afhankelijk van de beschikbare trainingsdagen, voor de senioren uit 10 lessen.

In het voorjaar starten we in de eerste of tweede week na de carnavalsvakantie, in het najaar meestal in eerste of tweede week na de zomervakantie.  

Kosten

Doelgroep Aantal trainingen + tijdsduur Kosten
TommyKids (t/m 11 jaar) 14 trainingen van 1 uur € 70,-
Junioren (12 t/m 18 jaar) 14 trainingen van 1,5 uur € 140,-
Senioren  10 trainingen van 1 uur € 100,-*

* Bovenstaande prijzen zijn voor een groep van 8 personen. Indien er minder personen zijn, of je hebt een voorkeur voor een groep van 4 personen, dan geldt de prijs van €150,- voor senioren.  

Inschrijven
Ieder half jaar maken we een inschrijfformulier beschikbaar. Zodra deze weer beschikbaar is, is deze te vinden op deze pagina. Mocht je in de tussentijd vragen hebben? Neem dan contact op met Patrick Groothuis, trainingscoördinator TENNIS via [email protected]

             

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 413 353 046

Clubhuis

Prins Willem Alexander Sportpark 20
5461 XL Veghel

KVK-nummer

40215312