We blikken terug op een geslaagd intern herfsttoernooi 2022!

20 november 2022


De afgelopen 4 weken hebben we het herfsttoernooi gespeeld onder ideale weersomstandigheden. Alleen de laatste avond was het weer vochtig. Maar dat weerhield niemand ervan om te spelen!

25 tennissers hadden zich aangemeld en dat hadden er meer kunnen zijn als ze op tijd waren geweest. In februari / maart organiseren we het voorjaarstoernooi dus wees op tijd!

Er werden DD, HD en GD gespeeld met telkens wisselende combinaties. Iedereen speelde voor zichzelf en de games die je haalde waren ook je punten. Natuurlijk gaat het erbij deze onderlinge toernooien om de gezelligheid en een keer met andere mensen te spelen, maar toch hebben we altijd van die fanatieke spelers die wel winnen.

Er werden dan ook mooie wedstrijden gespeeld, en na afloop werd er nog flink nagepraat onder het genot van hapjes en drankjes.

Na 3 ronden waren er 5 mensen die kans maakten om de fel begeerde wisselbeker te winnen. Het was dan ook zeer spannend wie er als winnaar uit de bus zou komen. Een geluk voor de organisatie dat er 1 punt verschil in zat anders hadden ze alle wedstrijden na moeten tellen voor het doelsaldo.

Op een gedeelde 2de plaats eindigen Nicole vd Avoird, Marleen v Vught en Co Thelose met 35 punten. De gelukkige winnares is Jeanne Vissers met 36 punten. Zij mag de wisselbeker een jaar in bezit houden!!!!

Hopelijk zien we volgend jaar weer zoveel tennissers. Wij als Recreatie Commissie vinden het leuk om deze toernooien te organiseren dus DOE MEE.

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 413 353 046

Clubhuis

Prins Willem Alexander Sportpark 20
5461 XL Veghel

KVK-nummer

40215312