Tennispark gesloten!!

20 maart 2020


Beste leden,

Het is voor iedereen een onwerkelijke situatie waarin we ons momenteel bevinden. Meerdere maatregelen zijn inmiddels van kracht om de verspreiding van het Corona virus zoveel als mogelijk te beperken. Zoals eerder deze week al aangekondigd zijn alle sportparken in onze gemeente op last van de burgemeester van Meierijstad inmiddels gesloten. Dit betekend dan ook dat er op ons park niet meer getennist mag worden.

Toch hebben wij deze week meerdere malen mensen hier op moeten aanspreken en wegsturen.

Vandaag zijn op verzoek van de gemeente alle toegangshekken afgesloten en zal de gemeente hier ook op gaan handhaven indien mensen zich toch op ons park begeven om te gaan tennissen. Daar waar nodig door middel van boetes. Deze sluiting heeft te maken met uw en onze gezondheid en is dus niet voor niets. Laten we hier, met elkaar, op een goede manier mee omgaan. Spreek ook uw kinderen hier op aan.

Ook wij hopen dat deze Corona crisis snel ten einde zal komen en wij eenieder, in een goede gezondheid, weer op ons park kunnen verwelkomen om te komen tennissen. We houden u middels de knltb app, de mail en de website op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

Met sportieve groet namens het gehele bestuur,

Marco Kerstens

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 413 353 046

Clubhuis

Prins Willem Alexander Sportpark 20
5461 XL Veghel