Nieuwe Website en App voor TV Frisselstein live!

02 maart 2019


Beste leden,
 
We zijn trots dat TV Frisselstein weer een nieuwe stap kan zetten om onze vereniging beter te kunnen presenteren en om bovendien onze (toekomstige) leden beter te kunnen voorzien van informatie. Afgelopen maanden is een aantal mensen druk bezig geweest om dit voor elkaar te krijgen.
 
Vanaf vandaag is namelijk onze nieuwe website online, deze is te vinden op www.tvfrisselstein.nl. Niet alleen de site, maar ook  de KNLTB clubapp zal actief worden ingezet om iedereen te informeren over activiteiten, status van banen, trainingen, competities etc. Daarnaast kun je ook nieuwsberichten nog even nalezen, info van en over commissies zoeken, activiteiten en foto’s bekijken etc.  We hebben de beschikbare foto’s hier weergegeven, maar misschien heb je er ook nog een aantal die je wil delen?
 
Het beheer van de website is in handen van onze leden, Marcel Kortekaas, Frank Heikens en Eddie Stoffelen.
 
De KNLTB clubapp kun je downloaden via de link, https://www.knltb.club/functionaliteiten/clubapp/
Kies T.V. Frisselstein, vul je bondsnummer in en druk daarna op ‘wachtwoord vergeten’. Via het bij ons bekende mailadres wordt dan je wachtwoord toegestuurd, waarna je kunt inloggen.
 
Wij gaan er vanuit dat je via app en site over voldoende informatie kunt beschikken. Mochten we toch nog wat vergeten zijn, laat ons dat dan weten via [email protected]
 
Namens het bestuur,
Marco Kerstens

Categorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 413 353 046

Clubhuis

Prins Willem Alexander Sportpark 20
5461 XL Veghel