informatie trainingen najaar 2019

 

Stijn Geurts vervangt Nûlleke Pluk als trainer van TV Frisselstein

 

 

Met ingang van de nieuwe trainingscyclus in het najaar van 2019, zal Stijn Geurts de trainingen van onze clubtrainer Nûlleke Pluk gaan overnemen. Dit op verzoek van TOMM en Nûlleke, zodat hij zich volledig kan focussen op T.C. Boekel. Wij willen Nûlleke bedanken voor zijn jarenlange inzet en wensen hem veel succes toe bij T.C. Boekel.

 

Stijn is 24 jaar en studeert momenteel in Eindhoven aan de Fontys Sporthogeschool, waar hij wordt opgeleid tot leraar lichamelijke opvoeding. Hij komt uit een tennisfamilie en speelt zelf al vanaf zijn tiende. Hij heeft in zijn jeugd jarenlang bij Mike Martin getraind, heeft veel ranglijsttoernooien gespeeld en zelfs een keer meegedaan met de Nederlandse kampioenschappen tot en met 18 jaar. Hij geeft momenteel les voor de Tennisschool Mike Martin bij de T.C. Boekel, en zal na de zomer de trainingen verzorgen bij Frisselstein.

 

 

Informatie over de tennistrainingen

Tennisles bij TV Frisselstein is er voor iedereen: jong en oud, beginner en gevorderde! Tennisles is echt niet alleen voor de jeugd. Je bent nooit te oud om te leren en bijleren kun je altijd!

Er zijn twee lesseries per jaar: de voorjaar/zomerserie start in januari en loopt door tot aan de zomervakantie. De najaar/winter training start na de zomervakantie. De lescyclus is 16 weken en elke cyclus vindt er een nieuwe indeling van de groepen plaats op basis sterkte en ervaring de leeftijd en uiteraard de beschikbare uren. Er wordt in principe lesgegeven op de kunstgrasbanen. De tennistrainingen worden verzorgd door tennisschool TOMM.

De allerkleinste spelertjes krijgen les volgens het Tenniskids programma. Tenniskids is een nieuwe, aantrekkelijke manier om te leren tennissen, ontwikkeld en ondersteund door de KNLTB. De materialen die gebruikt worden, zoals speciaal ingedeelde banen, speciale ballen en rackets, stickerboekjes, scorekaarten, gimmicks en de te volgen methodiek sluiten perfect aan bij de mogelijkheden en de belevingswereld van jonge kinderen. De trainer heeft hiervoor een speciale training bij de KNLTB gevolgd.

Voor junioren vanaf circa 10 jaar is er de mogelijkheid om 1 of 2 keer in de week les te nemen. De lesgroepen worden bewust klein gehouden, zodat de trainer veel individuele aandacht aan elke cursist kan schenken.

 

Inschrijving trainingen
Wie in wil schrijven voor de trainingen dient dit doen via het inschrijfformulier op onze website. Na iedere trainingscyclus stopt uw deelname aan de trainingen en wordt u verzocht voor de nieuwe ronde opnieuw in te schrijven. Dit om ervoor te zorgen dat de trainingscommissie beschikt over de meest actuele verhinderingen van alle deelnemers. Tevens kunnen de deelnemers zelf, indien van toepassing, specifieke wensen kenbaar maken op het inschrijfformulier.

Inschrijven kan tot 1 augustus, daarna kom je op een wachtlijst. We starten in de week van 19 augustus.

Indeling trainingen
De indeling van de trainingsgroepen wordt na sluiting van het inschrijvingstermijn gedaan door de trainingscoördinator in overleg met de trainer(s). Indeling vindt plaats m.n. op basis van tennisniveau en verhinderingen. Waar mogelijk wordt ook met specifieke persoonlijke wensen van de deelnemers rekening gehouden. Het is altijd mogelijk dat, bijvoorbeeld bij te veel verhinderingen of te weinig dan wel te veel aanmeldingen, plaatsing in een trainingsgroep niet mogelijk blijkt te zijn. In dat geval krijgt u hiervan bericht en kunt u bij inschrijving voor de volgende trainingsronde vragen om voorrang bij de indeling.

 

Verhinderingen
Bij verhindering van de trainer zal deze je hiervan vooraf op de hoogte brengen. Deze lessen worden volledig ingehaald. Indien je zelf verhinderd bent, komt je les te vervallen en heb je geen recht op inhaal of restitutie. In overleg met de trainer kun je proberen deze les bij een andere groep in te halen.

 

Uitval bij slechte weersomstandigheden
Indien het weer het niet toelaat om te tennissen (dit ter beoordeling van de trainer), kunnen de lessen, tijdens of op het einde van de trainingscyclus via inhaallessen worden ingepland. De mogelijkheid bestaat wel dat inhaallessen op een andere dag, dan u normaal les had, worden gegeven.

 

Teruggave van het lesgeld
Teruggave van lesgeld is niet mogelijk. Mocht er sprake zijn van een bijzondere reden die aanleiding zou kunnen geven van deze regel af te wijken, dan kan hiervoor een verzoek gedaan worden bij de trainingscoördinator. Deze zal dit voorleggen aan het bestuur en zij zullen hierover dan een besluit nemen.

 

Vragen
Heb je met betrekking tot de trainingen nog andere vragen? Neem dan contact op met de trainingscoördinator.

 

Trainingscoördinator:
Patrick Groothuis
0646438150

E-mail: training@tvfrisselstein.nl

 

Vragen?

logo

E-mail

info@tvfrisselstein.nl

Telefoon

+31 413 353 046

Clubhuis

Prins Willem Alexander Sportpark 20
5461 XL Veghel