V.C. Tennis

 

Tennissers met een Verminderde Conditie zeer welkom bij  TV Frisselstein

 

‘VC- Tennis’ is bij TV Frisselstein al enkele jaren de oplossing voor tennissers die te kampen hebben met een Verminderde Conditie. Het ‘VC- Tennis’ is voor mensen die eerder wekelijks op de tennisbanen te vinden waren, maar om uiteenlopende meest medische reden het wat rustiger aan moeten doen en toch graag een balletje willen slaan.

Alweer enkele jaren bestaat er voor deze doelgroep een hechte groep tennisliefhebbers die zich wekelijks een uurtje komen uitleven op de grastennisbanen van TV Frisselstein. Veel beweging in combinatie met sportieve gezelligheid, blijkt toch voor elk individu het beste medicijn. Nu is het uitdrukkelijk niet zo dat deze tennissers louter kneusjes zijn, in tegendeel! Vaak ontbrandt uit het niets een rally waar de vonken letterlijk vanaf spatten, waardoor het dan net lijkt of men speelt voor de grote prijs. Wil men het tijdens het spel wat kalmer aandoen of even op adem komen, dan is dat bij het ‘VC- Tennis’ geen enkel probleem.

De ervaring leert, dat er in deze regio meer mensen zijn die graag nog een balletje willen spelen, maar zoals gezegd even niet over de juiste conditie beschikken en daardoor het racket maar aan de bekende wilgen hebben gehangen. Meest missen deze mensen dan ook de gezamenlijke gezelligheid tijdens het spel en het sociale gebeuren zoals achteraf de wedstrijd analyse, onder het genot van een kopje koffie/thee of glaasje fris .

“TV Frisselstein daar tennis je niet alleen” Is niet voor niets al jaren de slogan van deze tennisvereniging ! Het ‘VC- Tennis’ biedt dus ruimte aan diegenen die om wat voor reden dan ook even of permanent niet aan het reguliere tennis kan deelnemen. De eerste paar keer doe je gratis mee, zodat je in alle rust zelf kunt testen hoe het met je algehele conditie is gesteld, eerst daarna beslis je of je blijft. 

 

Voor een heel jaar/seizoen betaal je slechts €. 63.00. Er wordt elke woensdag op de voormiddag van 11.00 tot 12.00 uur gespeeld.

Gewoon komen kijken mag natuurlijk altijd en wanneer je niet ‘meer’ over een racket beschikt geen nood, dan leen je er toch gewoon zolang een van ons. Verder liggen er In de hal van het tennispaviljoen folders met uitgebreide informatie en inschrijfformulier.

 

Meer weten?

Kijk op www.tvfrisselstein.nl/vc_Tennis

of bel even met Bert La Fleur, begeleider van het “VC- Tennis” Mobiel; 06 53 35 73 19.

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 413 353 046

Clubhuis

Prins Willem Alexander Sportpark 20
5461 XL Veghel