Training informatie

Informatie

Tennisles bij TV Frisselstein is er voor iedereen: jong en oud, beginner en gevorderde! Tennisles is echt niet alleen voor de jeugd. Je bent nooit te oud om te leren en bijleren kun je altijd!

Er zijn twee lesseries per jaar: de voorjaar/zomerserie start eind maart en loopt door tot aan de herfstvakantie. De najaar/winter training start na de herfstvakantie. In principe vindt beide keren een nieuwe indeling van de lessen plaats op sterkte en ervaring.

Voor een proefles kunt u een afspraak maken met de clubtrainer. Hij geeft door wanneer er in een groep ruimte is om mee te doen, en evt. de mogelijkheid om in te stromen.

De clubtrainer geeft les op maan- t/m vrijdag.

Er wordt in principe lesgegeven op de gravelbanen, tenzij het nodig in verband met de weersomstandigheden over te gaan naar de kunstgrasbanen.

De lessen zijn na schooltijd en bij de indeling van de lessen wordt rekening gehouden met de sterkte, de leeftijd en uiteraard de beschikbare uren.

Junioren 1 krijgen les volgens het Tenniskids programma. Tenniskids is een nieuwe, aantrekkelijke manier om te leren tennissen, ontwikkeld en ondersteund door de KNLTB. De materialen die gebruikt worden, zoals speciaal ingedeelde banen, speciale ballen en rackets, stickerboekjes, scorekaarten, gimmicks en de te volgen methodiek sluiten perfect aan bij de mogelijkheden en de belevingswereld van jonge kinderen. De clubtrainer heeft hiervoor een speciale training bij de KNLTB gevolgd.

Voor junioren 2 (vanaf circa 10 jaar) is er de mogelijkheid om 1 of 2 keer in de week les te nemen. De lesgroepen worden bewust klein gehouden, zodat de trainer veel individuele aandacht aan elke cursist kan schenken.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 413 353 046

Clubhuis

Prins Willem Alexander Sportpark 20
5461 XL Veghel