Training informatie 2020 najaar

Hallo allemaal,

het is weer zover, de najaarstrainingen staan voor de deur. In de week van 21 september start de nieuwe cyclus. Het is iets later dan normaal. maar dat komt omdat we wat vertraging hebben opgelopen door het Corona gebeuren, waardoor de voorjaarscyclus na de zomervakantie nog te maken had met de resterende inhaallessen.

Er zijn een paar kleine veranderingen. Mike heeft aangegeven in de wintermaanden persoonlijk geen buitentrainngen meer te verzorgen, als er dus op de dinsdag trainingen zijn dan worden die door Stijn gegeven. Verder wordt de cyclus van de senioren verkort naar 14 weken, omdat er verschillende mensen hebben aangegeven dat een cyclus van 16 weken erg lang is. De cyclus van de junioren blijft wel 16 weken.

Tot slot introduceren we, bij wijze van experiment, een 4-weeks trainingspakket voor competitieteams ter voorbereiding op de wintercompetitie. We zijn hiervoor wel afhankelijk van de lesindeling, maar indien trainingen gefaciliteerd kunnen worden zullen deze starten in de week van 5 oktober.

Ik hoop dat iedereen er zin in heeft, wij in ieder geval wel. Dus geef je op en kom lekker spelen!

De inschrijving sluit zondag 13 September, dus wees er tijdig bij. Inschrijven kan via deze link najaarstraining 2020.

De link staat ook op onze website onder trainingen.

 

Gr., Patrick Groothuis

Trainingscoordinator

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 413 353 046

Clubhuis

Prins Willem Alexander Sportpark 20
5461 XL Veghel